Er zijn maar weinig onderdelen aan een fiets die zo'n ingrijpend effect kunnen hebben als een wielset!

Een degelijke wielset is lichter en sterker, accelereert beter, stuurt beter en kan het makkelijker maken om een hoge snelheid aan te houden door de aerodynamica te verbeteren!

Een handgespaakte wielset, gebouwd met zorg en precisie, kan veel duurzamer zijn en beter presteren dan een "off the shelf" wielset omdat deze specifiek kan worden ontworpen voor de gebruiker.

Alle componenten voor een wielset kunnen worden gekozen in functie van het gebruik en de specifieke wensen van de klant, mag het wat lichter of moet het wat stijver of sterker, hogere velg achteraan, veel wintergebruik, … . Aan de hand van onderstaande vragenlijst kan ik mij een goed beeld vormen van aan welke eisen de wielset moet voldoen en een voorstel op maat maken zodat deze zo perfect mogelijk aan uw verwachtingen voldoet.

Er worden enkel producten aangeboden waarvan ikzelf ben overtuigd van de kwaliteit, dit is ook de reden waarom bv.  geen  "huismerk" of "budget" naven verkrijbaar zijn in de shop.

Indien u interesse heeft in andere merken naven of velgen kan u een aavraag indienen via het onderstaande formulier, gelieve dit bij "speciale wensen" te vermelden.

Een handgespaakte wielset van Havik Cycles komt met levenslange garantie op richten en spaakbreuk!