Denkt u aan een upgrade, een totale revisie of een "dreambuild" project? Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bekijken!

Upgrades:

Bent u niet tevreden over hoe een bepaald onderdeel presteert op uw fiets of wilt u de fiets wat lichter of effeciënter maken?

Er zijn veel mooie producten op de markt die dit mogelijk kunnen maken!

Enkele voorbeelden:

- Groepset upgrade: overschakelen naar een groepset met enkele versnellingen meer of naar elektronisch shakelen.

- Verzetten aanpassen naar gebruik: plant u een trip naar de bergen dan is een 53/39 met een 11/23 cassette misschien niet de beste optie, er kan dan gekozen worden voor een grotere cassette of compact kettingbladen.

- Remmen: Betere compound voor de remblokken met bijhorende remschijven kunnen al wonderen doen, andere remklauwen of een volledige remset kunnen ook een mooie upgrade zijn die goed wordt gevoeld!

- Benieuwd hoe ovale kettingbladen presteren? 

- Training naar een hoger niveau brengen? Een powermeter kan een goede optie zijn.

- Effecientere lagers (al dan niet ceramisch) en eventueel een oversizeded pully systeem voor de achterderailleur om de laatste Watts te winnen!

- Lichtere of een "Integrated" cockpit, zadelpen die wat meer comfort geeft, lichter zadel en bidonhouders ... . Er kan meestal al een behoorlijk gewicht worden bespaard zonder een al te grote kost.

- ...

Totale revisie:

Rijdt u graag met uw huidige fiets maar begint er slijtage te komen op verschillende onderdelen of kan hij wat modernisering gebruiken? Geen probleem!

In deze gevallen kan het interessant om de fiets volledig te demonteren, het frame kan dan eventueel gepolierd of herlakt worden, en op te bouwen met (deels) nieuwe onderdelen. Op deze manier kan uw vertrouwde fiets volledig naar uw smaak en budget worden afgewerkt.

Dreambuilds:

Op zoek naar een nieuwe fiets en u wilt iets uniek? Het is altijd een mogelijkheid om een fiets op te bouwen vanaf een frameset met alle componenten en details zoals u het wilt, van de groepset tot het laatste boutje.

Indien alle onderdelen worden aangekocht via Havik Cycles is de montage gratis.

Heeft u al een frameset en/of andere componenten? Geen probleem, maak gerust een afspraak om de mogelijkheden te bekijken.